GOLDENBVRG ORGANIZATION

Goldenbvrg Organization е международна инвестиционна група с български капитал, базирана в Пловдив. Тя се оглавява от експертен мениджърски екип, чиито умения гарантират създаването на високо ефективни структури на базата на пазарния потенциал в страната.

Започва бизнеса през 2007 г. със създаването на болница "Медлайн Клиник", която в момента е утвърдена марка в сферата на здравните услуги в България. Успехът дава увереност на предприемачите да развият своята дейност и да изградят Медицински център-1, а малко след това и второ лечебно заведение - "Централ Хоспитал". Организацията разширява периметъра на своята дейност с търговия на едро и дребно с лекарствени продукти и с оптични магазини.

Натрупаният уникален опит дава увереност на екипа, който увеличава бизнеса и през 2014 г. открива 5-звездната Alchemist Residence Von Goldenburg за услуги в туризма и хотелиерството, разполагаща с отличен ресторант с гурме меню.

Инвестиционната група наложи на пазара и собствена модна марка - Goldenburg Fashion & Jewellery, чиято основна дейност е търговия с благородни метали, скъпоценни и полускъпоценни камъни, както и дрехи Haut couture.

През 2016 г. Goldenbvrg Organization разшири своята дейност и в строителството - чрез своята дъщерна фирма Mauerbrüders проектира и изгражда луксозни съвременни жилища, както и търговски, административни и сгради за обществено обслужване. Дружеството много бързо се наложи на пазара и се превърна в едно от водещите в страната.

Член на Goldenburg Organization е и фондация "Ортодоксален орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан", която се занимава с благотворителност.

Бизнес организацията инвестира от 2016 г. и в Германия, където разширява своята дейност по два проекта - Schloss hotel Von Goldenburg и Park Klinik Von Goldenburg.

Mauerbrüders е строителна фирма, която задоволява най-високите изисквания на своите клиенти. Дружеството се занимава с проектиране и изграждане на луксозни съвременни жилищни, търговски, административни и сгради за обществено обслужване. В Mauerbrüders работят висококвалифицирани кадри, които осигуряват разработване на проектите в максимално кратки срокове с голяма прецизност, естетика и функционалност. Екипът на компанията съчетава професионалните си познания с добър усет за нуждите на клиентите. Залага на високи критерии във всички ...
Alchemist Residence Von Goldenbvrg

Бутиковият хотел Alchemist Residence Von Goldenbvrg се намира в най-новата част на Белащица край Пловдив, в подножието на Родопите. Луксозната резиденция е уникална по своята концепция - разполага с мултифункционално пространство и е прекрасно място за отмора, където отличното обслужване среща комфорта и луксозния стил. Създадена е специално за удобство и комфорт на гостите, които се гарантират от отличното обслужване.

Всички апартаменти са луксозно обзаведени, от тях се открива великолепна гледка към Пловдив и към планината. Автентичната атмосфера е гарантирана от момента на пристигането. За престоя си посетителите могат да избират между Кралски апартамент, Златна стая, Стаята на Ангела, Стаята на масоните.

Резиденцията разполага с ресторант, Виенски салон, уникална банкетна зала, тапас бар, лоби кафе, витаминен бар, барбекю, детски кът, плувни басейни, тенис корт. Alchemist Residence предоставя на своите гости уникален SPA & Fitness център за пълен релакс, който предоставя на клиентите максимални удобства и комфорт - масажи, сауна, парна баня, турски хамам и отлично оборудвана фитнес зала.

SPA комплексът и колекцията от забавления гарантират приятното прекарване по време на престоя. Галерията на Алхимика притежава богата колекция от художествени произведения, предоставена за разглеждане на всички гости на хотела и VIP членове на Alchemist Residence Von Goldenburg. Услугите задоволяват и най-изтънчените вкусове. Това е точното място за бизнес мероприятия, изискани гала вечери или лични срещи. Винен и конгресен туризъм са сред услуги, които екипът от професионалисти предлага. Осигуряват се автомобили под наем и семеен пътнически ...
Ортодоксален орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан

Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан е хуманитарна организация, чиято основна дейност е насочена в помощ на хора в затруднено материално положение, която се осъществява чрез различни инициативи.

Най-значимата от тях е „Топъл обяд“, която осигурява храна на нуждаещи се, организират се безплатни медицински консултации на територията на цялата страна. Орденът подпомага лечението на деца с детска церебрална парализа /ДЦП/ и е редовен дарител на Българската и Арменската православна църква. Осигурява помощи за многодетни семейства, прави дарения на учебни и детски заведения. Финансира изграждането на православен храм „Свети Йоан Кръстител“ в с. Белащица.

Фондацията е продължител на дейността на Ордена на Свети Йоан, основан през 1048 г. от група благочестиви миряни от Амалфи с благословията на православния патриарх на Йерусалим. Тогава целта на ордена монаси да лекуват ранените и болните, тръгнали на поклонение към Йерусалим и Светите земи. Затова първата институция на ордена е болница “Свети Йоан Кръстител“, която се намира до църквата на Божи гроб.

Заради заслугите в неправителствения сектор и многобройните благотворителни каузи през 2015 г. Негово Светейшество патриархът на Йерусалим Теофилос Трети ръкоположи президента на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан доц. д-р Невен Енчев като "Пазител на стените на Йерусалим".

Шефът на Ортопедията в „Медлайн“ д-р Янакиев се присъедини към Ордена на Свети Йоан
Шефът на Ортопедията в „Медлайн“ д-р Янакиев се присъедини към Ордена на Свети Йоан

Известният ортопед и началник на отделение в МБАЛ „Медлайн“ д-р Янаки Янакиев влезе в редиците на Малтийския орден. Това стана на ...

Прочети всичко
Инвестиционно намерение за Изграждане на МБАЛ в с. Белащица
Инвестиционно намерение за Изграждане на МБАЛ в с. Белащица

 ОБЯВЛЕНИЕ от „ФОН ГОЛДЕНБУРГ“ ЕООД, „ДР МЕРИГОЛД” ЕООД, и „Голдшилд“ ЕООД,   Горепосочените фирми имаме ...

Прочети всичко
Лечебните заведения на Goldenburg Organisation са на разположение на пациентите 24/7
Лечебните заведения на Goldenburg Organisation са на разположение на пациентите 24/7

Във връзка с разрастването на опасната зараза от коронавирус у нас и въведеното от парламента едномесечно извънредно положение – до ...

Прочети всичко