Alchemist Residence Von Goldenbvrg

Alchemist Residence Von Goldenbvrg

Бутиковият хотел Alchemist Residence Von Goldenbvrg се намира в най-новата част на Белащица край Пловдив, в подножието на Родопите. Луксозната резиденция е уникална по своята концепция - разполага с мултифункционално пространство и е прекрасно място за отмора, където отличното обслужване среща комфорта и луксозния стил. Създадена е специално за удобство и комфорт на гостите, които се гарантират от отличното обслужване.

Всички апартаменти са луксозно обзаведени, от тях се открива великолепна гледка към Пловдив и към планината. Автентичната атмосфера е гарантирана от момента на пристигането. За престоя си посетителите могат да избират между Кралски апартамент, Златна стая, Стаята на Ангела, Стаята на масоните.

Резиденцията разполага с ресторант, Виенски салон, уникална банкетна зала, тапас бар, лоби кафе, витаминен бар, барбекю, детски кът, плувни басейни, тенис корт. Alchemist Residence предоставя на своите гости уникален SPA & Fitness център за пълен релакс, който предоставя на клиентите максимални удобства и комфорт - масажи, сауна, парна баня, турски хамам и отлично оборудвана фитнес зала.

SPA комплексът и колекцията от забавления гарантират приятното прекарване по време на престоя.

Галерията на Алхимика притежава богата колекция от художествени произведения, предоставена за разглеждане на всички гости на хотела и VIP членове на Alchemist Residence Von Goldenburg.

Услугите задоволяват и най-изтънчените вкусове.
Това е точното място за бизнес мероприятия, изискани гала вечери или лични срещи. Винен и конгресен туризъм са сред услуги, които екипът от професионалисти предлага.

Осигуряват се автомобили под наем и семеен пътнически микробус, ван, както и байкове под наем, за да изживеете незабравима почивка. За да бъдат удовлетворени всички гости е осигурена и Зона за пушачи.

Alchemist Restaurant
Всяко посещение в ресторанта на Alchemist Residence е незабравимо преживяване - храната е не просто храна, а път за постигане на физическо и духовно удоволствие.

Екипът на ресторанта твори здравословна кухня, чиято мисия е да достави върховна наслада на сетивата. Посетителите на ресторант Alchemist изживяват истинско кулинарно удоволствие и откриват богато разнообразие, съчетано със завладяващи аромати и изтънчен вкус.

Основната цел на екипа е гостите да постигат пълна хармония на дух и тяло, да се откъснат от всекидневния стрес, да се обърнат към себе си и да познаят щастието. Затова се залага на екологично чисти, типични регионални продукти и изходни суровини с най-високо качество и със 100 % естествен произход. Преработват се на място и се поднасят под формата на впечатляващи ястия с неповторим вкус. Блюдата са овкусени със свежи билки през лятото, а през зимата - със сушени подправки, отгледани в биоградината на резиденцията.
Предлага се специалното гурме меню, наречено Alchemist Secret. Атрактивни са Средиземноморското, Суши и Кавказкото меню.

Ресторантът предлага и богата винена листа, която е уникална по своето съдържание и задоволява и най-претенциозните вкусове.

Шефът на Ортопедията в „Медлайн“ д-р Янакиев се присъедини към Ордена на Свети Йоан
Шефът на Ортопедията в „Медлайн“ д-р Янакиев се присъедини към Ордена на Свети Йоан

Известният ортопед и началник на отделение в МБАЛ „Медлайн“ д-р Янаки Янакиев влезе в редиците на Малтийския орден. Това стана на ...

Прочети всичко
Инвестиционно намерение за Изграждане на МБАЛ в с. Белащица
Инвестиционно намерение за Изграждане на МБАЛ в с. Белащица

 ОБЯВЛЕНИЕ от „ФОН ГОЛДЕНБУРГ“ ЕООД, „ДР МЕРИГОЛД” ЕООД, и „Голдшилд“ ЕООД,   Горепосочените фирми имаме ...

Прочети всичко
Лечебните заведения на Goldenburg Organisation са на разположение на пациентите 24/7
Лечебните заведения на Goldenburg Organisation са на разположение на пациентите 24/7

Във връзка с разрастването на опасната зараза от коронавирус у нас и въведеното от парламента едномесечно извънредно положение – до ...

Прочети всичко