МБАЛ Медлайн Клиник

МЕДЛАЙН е многопрофилна болница за активно лечение. В болницата има отделения - хирургия, гинекология, ортопедия и травматология, ендокринология, урология, кардиология, гастроентерология, анестезиология и интензивно лечение, отделение по образна диагностика, клинична патология. МБАЛ Медлайн Клиник разполага с модерно оборудвани операционни зали, снабдени с висококачествена съвременна медицинска апаратура.

За пациентите в МБАЛ Медлайн Клиник са осигурени луксозно обзаведени стаи, гарантиращи комфортно пребиваване при лечение. Всяка стая разполага със съвременно обзавеждане и апаратура, климатик, хладилник, телевизор, луксозна баня и тоалетна.

В болница Медлайн работи висококвалифициран медицински екип, който се грижи за качественото и професионалното лечение на пациентите, както и за полагането на денонощни грижи за пребиваващите в нея.

Мисията на "МЕДЛАЙН КЛИНИК"

От години болница МЕДЛАЙН е призната за лидер в здравеопазването заради отличните медицински услуги, които предлага. Мениджърският екип създаде няколко новаторски програми, които служат като национални модели за превантивни здравни грижи. В действие е програма в подкрепа на пациентите, които не могат да си позволят здравни услуги, която е извън рамките на традиционнитe благотворителни грижи.

Всяка година част от приходите сe заделят за подпомагане на местни организации, които работят върху иновативни модели, насочени към широк кръг от рискове за здравето на обществото.

Лечебните заведения на Goldenburg Organisation са на разположение на пациентите 24/7
Лечебните заведения на Goldenburg Organisation са на разположение на пациентите 24/7

Във връзка с разрастването на опасната зараза от коронавирус у нас и въведеното от парламента едномесечно извънредно положение – до ...

Прочети всичко
Зам.-кметът Илия Кирчев беше последният гост на Топъл обяд
Зам.-кметът Илия Кирчев беше последният гост на Топъл обяд

Зам.-кметът на Пловдив Илия Кирчев се включи в кампания "Топъл обяд" навръх Антоновден - 17 януари 2020 г. Той раздаде храната на ...

Прочети всичко
Албумът Филипополис бе представен в Alchemist Residence
Албумът Филипополис бе представен в Alchemist Residence

"Филипополис" събра президента Петър Стоянов и трима кандидати за кмет на Пловдив. Представянето на най-новия албум ...

Прочети всичко